Toimitilarakentaja.

Kustannustehokasta toimitilarakentamista asiakkaan ja kiinteistön ehdoilla.

Toimitilasaneeraus

Kun korjausrakentamisesta ja pienimmistä muutossaneeraukseista tehdään palveluliiketoimintaa, tilat saadaan uudelleen käyttöön nopeammin. Arvotekniikka on erikoistunut toimitilojen muutostöihin ja toteuttaa kaikki toimitilojen muutoskorjauksiin ja peruskorjauksiin liittyvät rakennustyös. Kun omistaja saa Avaimet käteen -periaattella muutoskorjauksen suunnittelun ja toteutuksen, koko prosessi kevenee, on kustannustehokasta ja nopeaa.
Teemme työmme vankalla kokemuksella kiiinteistön omistajan toiveita ja kiinteisötn käyttäjän tarpeita kunnioittaen. Kun toimitilojen muutoskorjaukset saadaan valmiiksi nopeallakin aiktaululla, omistaja saa enemmän tuottoa vuokrakiinteiöstä ja nopeutunut vuokrausprosessi synnyttää kustannustehokkuutta. Erityishuomiota kiinnitetään myös siihen että käyttäjien ydinliikentoiminta ei tarpeettomasti häiriytyisi ja tyytyväiset käyttäjät saadaan muuttamaan tiloihin sisään aikataulussa.
Edut omistajille
Nopea toteutus vauhdittaa vuokrausprosessia ja kasvattaa tuottoa.
Edut käyttäjille
Mahdollisimman pieni häiriö ydinliiketoimintaan ja tilat nopeasti käyttöön.

Referenssejä

Arvotekniikka Oy

Arvotekniikka Oy on vuonna 2010 perustettu rakentamisen, remontoinnin ja talotekniikan palveluja tarjoava yritys. Teemme monipuolisesti urakoita aina pienistä pintaremonteista useiden tuhansien neliöiden rakenteellisia muutoksia vaativiin toimitiloihin.
Asiakkaan ja käyttäjän toiveet rakentamisesta ja kiinteistön kunto ovat aina lähtökohtana työssämme. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme ja ulottuu rakentamisen jokaiseen vaiheeseen aina suunnittelusta urakan luovutukseen ja takuuseen.
1

Kokemus

Kokemus on osoittanut, mitkä materiaalit ovat paras valinta kussakin tilanteessa. Suosittelemistamme materiaaleista on kootti kuvasto asiakkaan valintojen helpottamiseksi.
2

Toimitusketju

Ainutlaatuisen toimitusketjun ansiosta materiaalit ja urakat pystytään toimittamaan jopa 30% nopeammin.
3

Projektijohto

Hankkeiden suurimmat haasteet liittyvät useimmiten sen ohjaukseen. Kokeneilla työnjohtajillamme pysyvät kaikki langat käsissä alusta loppuun.

Ota yhteyttä

050 379 7301
tai lähetä sähköpostia